loading

Bebek Kamerası Gereklidir

12-02-2021 01:42    295

BEBEK KAMERASI YADA BABY CAM NEDİR  

Toplumca şu günlerde genelde çalışan anne ve babaların öncelikli tercihleri arasında yer alan ve hak ihlalinde bulunmadan bebek bakıcı yada dadılarının takipleri için kullanılan güvenlik ürünlerine verilen genel bir isimdir bebek kamerası yada babycam.

Bir çok insanın çocuk bakıcığılığını evrak olmaksızın ve sizin iyi niyetinizi suistimal etmek üzere size iyi davranırken çocuğunuza çeşitli şiddet ve ruhsal bozukluklara sebep olabilicek hal ve hareketlerde bulunabiliyor.Bunun için siz sürekli takip edemeyeceğinizden dolayı bebek kameraları gün boyunca yada haftalarca kayıt alarak size sonrasında incelenme ve şüpheleriniz varsa bunlardan kurtulmaya olanak tanır.

Bebek kameraları genelde ses kayıt özelliği bulunan ve PTZ özelliği ile birden fazla noktayı hareket ettirerek görebilmenize olanak tanıyan ürünlerdir. Bu ürünü kullanmak için illa şiddet yada herhangi bir psikolojik olayın olmasını beklemeden doğrudan ürünü alabilir yada uzman ekiplerce sağlanan kurulum desteklerinden faydalanabilirsiniz.

Olaylar olmaksızın ürüne sahip olmak sizin yararınıza olacaktır.

Bebek Kamerası Kurulumu ve Maliyeti 

Bebek kamerası kurulumu günümüzde artık çok basit bir hal ve bir çok farklı ürüne monteli bir hal almiştir. Herhangi bir model babycam nitelikli ürünü Evinizin ağına dahil ederek sonrasında dünyanın herhangi bir yerinden takip edebilirsiniz. Bunun için internet olması yeterlidir. Artık bir çok babycam genelde QR Code taratılarak Bulut 'a iletilen görüntüleri mevcut APP uygulaması üzerinden takip edebilir ve izleyebilirsiniz.

Kurulum için teknik bilgi ve ekipman gerektirmez Kablosuz PTZ özellikli bir babycam 'i  dakikalar için de kurabilir ve siz uzaktayken bile Two Way Audio özellikli bir kamera ile hem sesler 'i dinleyebilir hemde kameranın bulunduğu ortama ses ileti bilirsiniz.

Maliyet olarak ortalama 100 TL ile 1500 TL arasında marka ve model 'e bağlı olarak değişkenlik göstersede 2.0 megapixsel ürünlerde bir de geniş açılı lens varsa tavsiyemiz olup ortalama olarak 32gb bir sdkart ile 2 gün'e yakında kayıt alabilirsiniz.

Pahalı iyi olur yada ucuz kötü olur diye şartlanmayın Xiamio gibi bir markanın bile 200-250 TL bandın 'da bebek kamerası ürünleri bulunmaktadır.


Etiketler:
ADRES
  • Menderes Mah. İnönü Cad. No:78/A, PK: 34225
    Esenler / İstanbul

E-MAIL
  • info@cavuselektronik.com
BİZİ ARAYIN
MESAAİ SAATLERİ
  • Hafta içi : :10:00-21:00

    Cumartesi : 10:00-21:00

    Pazar : 12:00-22:00